Majorna Mayhem

Majorna Mayhem

Vad gör man om armageddon helt plötsligt får för sig att bryta ut i stadsdelen Majorna i Göteborg och man råkar bo just där? Man bestämmer sig såklart för att kalasa bort hela domedagen tillsammans med demoner, änglar och festliga människor. Det finns ingen idé att fly stan när du har billig öl, stulen whiskey och en apokalyptisk västkust i din omedelbara närhet. Slentrianen blir aldrig påtaglig när man sladdar ner på Andra Lång och raggar på GHB-stinna demoner. Frågan är bara hur episk bakfyllan blir och om man kan hantera konsekvenserna av att kravalla runt med bibliska figurer.

Ladda ner ”Majorna Mayhem” gratis – (.pdf-format)
(Högeklicka – Spara som)

Ladda ner som ljudbok (.mp3)

Köp Majorna Mayhem i bokform genom att klicka här.

Roman
Skriven 2012
70 sidor (133 sidor i tryckt bokform)

Vill ni ha merch kan ni köpa Majorna Mayhem T-shirts, tygpåsar och underkläder här.

3 kommentarer till Majorna Mayhem

 1. Eva Andersson skriver:

  Helt otrolig bok! Mkt underhållande och har förgyllt mina eftermiddagar denna veckan. Jag var ute och rasta hunden och mitt på såggatan låg din bok. Någon har tappat den och jag la upp den på en kantsten men ingen hämtade boken. Så på kvällen gick jag ut och tog med mig boken hem…en aning annorlunda sätt att komma över en bok på som faktiskt var bra skrivet. Vill bara Tacka för alla leenden och småskratt den gett mig under veckan! Ha det gott!

  • jnospacep skriver:

   Vad roligt att du gillade den och vilket underbart sätt du kom över den på! Tack så oerhört mycket för att du berättade det för mig, det förgyllde min vecka!
   //Jonas

 2. Fredrik Greco skriver:

  så man kan hitta boken i rännstenen? hmm låter tyvärr helt troligt…

  jaja snart finns den säkert i ett format som tål vatten bättre så den inte bara luckras upp i göteborgsoppan som kallas ”väder”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s