TACK!!

På senare tid har flera okända människor hört av sig om Majorna Mayhem, polare har berättat att de blivit tipsade om boken av andra, kollegors partners har hört talas om den, okänt folk har snackat med mig om den på krogen och nedladdningarna har gått i en strid ström. Detta är enbart er förtjänst! Den enda reklamen jag har gjort är att posta några statusuppdateringar på Facebook, resten har ni stått för. Ni har spridit den och för varje ring på vattnet ni har skapat så har nya ringar uppstått.

När jag valde att vara förlagslös förstod jag två saker. Jag skulle aldrig tjäna pengar på det jag skriver och jag fick förlita mig på att människor pratar med andra om saker de tycker om och det har ni verkligen gjort! Ni har delat den på nätet, lånat ut boken till varandra, delat ut visitkort, haft på er tishor och tipsat era vänner. Utan er hade bara den närmsta bekantskapskretsen läst den.

Så tack! Till er alla! Hoppas att ni vill fortsätta sprida den så den får ännu mer uppsving och jag kanske kan få möjlighet att sälja den på någon affär i GBG så ni kan få pappersformen också om ni är sugna. Och jag uppskattar verkligen tanken från er som vill ge mig pengar för att jag gjorde den gratis, men jag vill inte ha pengar. Jag vill att ni fortsätter dela den, det är den enda betalningen jag vill ha. Be gärna era vänner att sprida den också om de gillar den.

Jag skrev den för att jag ville skriva den, men det känns varmt när någon berättar de funnit någon sorts känsla av att läsa om ett fuck-up i Majorna som inte ens kan hantera domedagen på ett sedesamt sätt. Och det är tack vare er.

Så när ni hör någon prata om Majorna Mayhem, sträck på er! Det är lätt att skriva en bok, men att få ut underground-litteratur till folket är nästintill omöjligt, och ni gjorde det möjligt.

TACK!

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s