Monsteruppdatering!

Först och främst: Har ni inte redan läst Majorna Mayhem så gör det! Jag kan garantera er att det är den bästa romanen någonsin skriven som innehåller både Göteborg, armageddon och alkohol.

För det andra: Jag har gjort en mega-monster-super-awesome uppdatering! I och med att så många gillade Majorna Mayhem bestämde jag mig för att lägga upp lite mer, en roman till, lite spoken word och en hel del kortare texter.

Romanen heter A.H. och handlar om en extraordinär pojke som växer upp i fosterhem och på institutioner. Ensamhet, bitterhet och svek följer pojken när han bara försöker hitta någon sorts sans i all dumhet som omger honom och som vi kallar för mänsklighet.
Jag skrev denna när jag var 19-20 år gammal, därför är det inte alls samma språk som i Majorna Mayhem, men det borde det nog inte vara heller. Läs den genom att klicka här eller navigera genom menyn däruppe.

Bland de kortare texterna ingår Karolinas eskapader som jag skrivit på sen jag var 18 år gammal, de här rör mig personligen och är fortfarande bland det jag är mest stolt över. Det finns även en Klagomur, som är vad den heter, texter där jag bara är bitter och kverulerar. Fröken Jansson har också en egen handbok som är en manual till socialt samspel. Har du någonsin fått skäll men inte fattat varför bör du läsa den! I kategorin diverse ligger det inte så mycket än, men den texten som ändå ligger där är bra och är en surrealistlik skildring över vad som kan hända om man råkar hamna utanför.

Sedan har jag startat den här bloggen också så att jag lätt kan uppdatera er om när något nytt läggs upp.

Jag vill tacka alla som supportat mig och delat Majorna Mayhem på Facebook, för varje delning har 10-20 nya laddat ner boken! Fortsätt gärna dela den och allt annat här ni gillar, det finns till och med en knapp för det. Och tack till alla som hört av sig eller stannat mig på Andra Lång för att säga att ni gillat den, det värmer att fler än jag kan finna glädje i det jag skriver!

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s